Mathematic's

Assalammualaikum , heyy peeps 
Today i've story about BENDA , what're benda ? Benda benda benda . Ohh , gila dahh . haha ;P , kay jangan nak over sangat ehh . Ehh , aku dah berminat gila dengan BENDA ni weyy . Swear ! Dulu tak suka tapi sekarang suka gilaaa . Kalau nak buad pape make sure yang first sekali aku buad BENDA tu . Teacher , saya suka suka suka suka sangat belajar dengan teacher . Teacher , buad saya faham gilaaa ur . Teacher , memey yang terbaikk ahhh . Ohsemmm ahh ;) , kalau aku cakap macam ni kat teacher mesti dia tersenyum lebar macam ni kan :))) , hahah . Eh wait , mesti korang sume nak tahu ape BENDA tu kann kann ? HAHA :D , nak tau jugak eh ? Kay , aku bagitahu eh , tapi jangan gelak kann tauu tauu ^^, . Aku sebenarnya dah gilaa dengan Mathematics doee . Aku suka belajar mathematics since bulan ni . Aww , syokkk doee belajar mathematics , sebabkan bila time aku buad math semua masalah yang aku ade semuanya hilang tau . hewhew --' , sumpah weyy aku dah gilaa dengan math tahap gabannn . Dalam kelas aku belajar math dengan sesungguh weyy . Nama pun dah gilaa math kann , hope exam sesetengah tahun ni markah math aku meningkat ahh ;') . Dah , berapa hari dah aku asyik dok study math jea . Bilaa nak study mata pelajaran lain jek mesti aku rasa Malas & memacam alasan aku bagi dekat ayah aku doe :) . But , ayah aku still senyum jugak ur bila tengok aku tengah belajar . Baikkan anak ayah ni ? hehe 8) . Kaykay , dah banyak dah aku type ni . penat pun ade tauu . salamm semuanya hope korang happy lah bace belog aku ni kay . hehe :)

SAYA SUKA BELAJAR MATEMATIK 
ILOVEMATHEMATICS <3