Thank you for your wishes & Happy Birthday :)

Assalammualaikum , hai guys and morning all ;D . Btw semalam 27 Julai 2012 hari jumaat right?
yeay! Itulah tarikh yang paling istimewa bagi anna sebab tarikh birthday anna . Huhuhu :) 
Semalam anna terasa bangga n terharu sangat sangat lah sebab ramai yang wish birthday anna 
kay sampai ada yang ckap " nanti minta Mohamad hadiah banyak2 lepastu kita share 
sama2 tau! "hahaha , jahat jek kadok!  

Okay hari ni anna nak ucapkan thanks sangat sangat kat kawan-kawan dilaman web FaceBook 
sebab dorang dah buad anna terharu sngat kay btw first time orang wish anna sampai ramai cmni
 sekali . Before this , tak sampai cmni ,tu pun paling banyak enam puluh lebih jek kot . Eh , mybe 
masa tu friends anna tak ramai kot . Apepun thanks sesangat kay! Kay even tak dapat  hadiah
 pun takpe . Dah kira baik orang wish kan ? Hm yup! Betol tu , tapi kan kita sedih jugaklah sebab
 kita tunggu text dari someone wish birthday takde pun . couse dia lupa tapi nasib petang tu kita 
text dia n say " sampa hati lupakan " , ha time tulah baru dia ingat nak wish hmm , apepun 
awak wish jugakkan even lambat !
^
'
'
'See ? Ramaikan . Tapi taklah seramai korang . Anna rasa korang punya wish lagi 
ramaikan ;)

And thanks jugak pada Cikgu Yap sebabkan dia satu kelas nyanyikan lagu Birthday untuk anna 
kay , masa tu tak tau pape pun tetiba cikgu panggil nama anna dia cakap cmni " farhana , ha
 yea cikgu ? eh hari ni birthday awak eh ? aku : ahaha , gelak *dalam hati malu begang 
sangat* aku pun jawapyea , tetiba dia cakap dengan dak kelas aku mari kita nyanyika satu
 lagu untuk farhana . err -,-' begangsiut aku " . Merah padam muka aku masa tu tau . Tapikan
 aku happy gila wey , tak pernah cmni tetiba jek , hahaha :D . Btw jugak thanks sape yang
 text aku tapitak dapat nak rep . Kredit low laha sory eh sayang :) hehe . 
Thankyou for all my friends yea! :) 
Muka budak happy :) heheheh , terharu sangat kay .